[elementor-template id="685"]

Reeducació postural

TALLER DE CORE

Una conscienciació corporal correcte i el bon control dels moviments, juntament amb l’execució d’exercicis individualitzats, ajudarà a prevenir al màxim possibles lesions futures.
El taller de CORE va dirigit a persones amb patologia neuromúsculesquelètica que vulgui prevenir lesions, així com a tothom que vulgui millorar la postura, la tècnica esportiva, la força o l’agilitat.
Es realitzarà una sessió individual la qual consistirà en una entrevista, exploració i programació d’objectius a més del treball de 8 sessions d’1h en grups reduïts, diferenciant cada cas específicament mitjançant exercicis molt concrets, conscients i individualitzats que posteriorment s’integraran a la professió, activitat física o de la vida diària millorant les descompensacions generades per a la tipologia postural, els moviments repetitius i els hàbits posturals. Les persones assistents aprendran a:

-Prevenir, identificar i analitzar els processos lesionals per tal d’entendre els desequilibris musculars
-Mantenir una postura estàtica correcte amb una dinàmica eficient
-Executar els exercicis i les progressions d’aquests amb càrregues adequades
-Integrar els aprenentatges als moviments del dia a dia de la persona
– A tonificar la musculatura estabilitzadora abdominal, de la columna vertebral i les extremitats

1 sessió individual; 8 sessions de 1h

CURS ESPECÍFICS PER PATOLOGIES

Quan una persona presenta dolor, modifica la manera de moure’s. El dolor o la lesió pot iniciar els canvis en el moviment, però també la por a el dolor o lesió.

A partir d’aquest moment es produeixen una sèrie de modificacions en el sistema nerviós a diferents nivells (medul·la espinal, cortical, etc.) que repercutirà en un canvi en l’activitat muscular. La musculatura canviarà la manera de funcionar amb modificacions que derivaran en canvis en el comportament mecànic (en la manera de moure’s) així com adquirint l’estratègia d’incrementar la rigidesa o co-contracció, les quals tenen un benefici a curt termini. A llarg termini, aquestes estratègies poden fer que la persona afectada perpetuï el seu problema, contribuint a més dolor.
El Curs específic per patologies consta d’una sessió individual en la que, mitjançant una anamnesis i una exploració en què s’analitza el moviment mitjançant tests i proves específiques, es plantegen objectius els quals es treballen al llarg de 4 sessions d’1h en grups reduïts.

·Curs de cervicals
·Curs d’espatlla
·Curs de lumbars i maluc
·Curs de genoll i turmell
·Coneixem el dolor

1 sessió individual; 4 sessions de 1h

[elementor-template id="660"]