Sobre mi

IMG-20181020-WA0024

Em dic Thais Camps. Sóc diplomada en fisioteràpia des de 2009. Inicialment vaig estudiar el postgrau en fisioteràpia pediàtrica per la UIC tot i que al 2011 vaig canviar el meu camí professional cap a la fisioteràpia de l’aparell locomotor.

Segueixo combinant l’atenció als pacients amb la formació actualment enfocada al dolor així com en l’anàlisi i tractament de disfuncions en el moviment.

Com a professional de la salut considero essencial el treball multidisciplinari per tal d’enfocar cada cas des de diferents punts de vista, prioritzant la individualitat i proximitat amb la persona. Per aquest motiu realitzo cursos d’exercici terapèutic i reeducació postural en grups reduïts així com imparteixo xerrades i tallers enfocats a la prevenció de lesions i reeducació del moviment en diferents col·lectius: associacions, escoles o centres de salut.

Estígues al dia !

Inscriu-te al butlletí

COPYRIGHT © 2018 — FISIOCONTROLMOTOR • THAIS@FISIOCONTROLMOTOR.COM • TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS. • POLÍTICA DE PRIVACIDAD • FISIOTERÀPIA – REEDUCACIÓ POSTURAL – MARXA NÒRDICA – EXERCICI TERAPÈUTIC