L’equip de Sinapsis, ens presentem:

Sheila Tapias

El tracte proper amb els pacients, la capacitat d’empatitzar amb ells i poder ajudar-los a recuperar-se afrontant diferents situacions és el que m’omplia. Per això, vaig decidir estudiar fisioteràpia.

Col·legiada amb el número 13452 pel Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya, soc especialitzada en rehabilitació neurològica amb el màster en estimulació neurològica i neuro rehabilitació per la UVic. 

Treballo amb persones que volen ser acompanyades cap a un envelliment sà i actiu, així com en rehabilitació de pacient neurològic de la qual estic formada en diferents tècniques com en equilibri i control motor. També tinc formació en exercici terapèutic i pilates.

Laura Coll

Neuropsicòloga

El meu objectiu és poder ajudar a tota aquella persona que entri a la meva consulta a aconseguir un millor funcionament i el més autònom possible per millorar el seu dia a dia i així tenir més qualitat de vida.

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i habilitació com a psicòloga general sanitària. Col·legiada número 17155 pel col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya.

M’he format en Psicologia Clínica i de la Salut amb un Màster a ISEP, per posteriorment especialitzar-me amb un Màster en Neuropsicologia Clínica per la Universidad Pablo de Olavide. Estic en continua formació tant pel que fa a cursos relacionats amb la meva formació com participant en congressos i jornades de Neuropsicologia.

He anat adquirint una àmplia experiència tant en centres mèdics i de psicologia com en centres sociosanitaris.

Màster en Psicologia de l’Activitat Física i Esport per la Universitat Abat Oliva I COPC. Experiència de varis anys en clubs i esportistes.

Actualment exerceixo de professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Eloi Sadurní

Preparador físic

El treball del servei de preparació física estarà encarat a l’avaluació conjunta entre fisioterapeuta i preparador físic per tal de poder dissenyar els entrenaments de forma individualitzada atenent als objectius, necessitats i dèficits dels usuaris. A més, es treballarà conjuntament amb el servei de psicologia esportiva quan l’usuari ho requereixi.

S’utilitzaran variabilitat de metodologies d’entrenament fonamentades amb les ciències de l’esport actuals. Conjuntament amb el suport tecnològic necessari per dur a terme una monitorització, control i millora del rendiment del usuari.

Soc graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i col·legiat pel COPLEFC número 59466. He estudiat el màster oficial universitari en entrenament esportiu, activitat física i salut a Universitat Ramon Llull i el màster oficial universitari en formació del professorat d’educació secundària en educació física. Tinc experiència en preparació física i entrenaments personals ajudant a assolir els objectius  dels usuaris mitjançant la ciència, l’experiència i el sentit comú.

Tania López

Fisioteràpia cranio-cervico-mandibular i sistema orofacial

La Fisioteràpia per a mi és molt més que una professió, és la meva forma de veure i viure la vida. Treballo amb el pacient, tenint en compte les seves preferències i respectant les seves decisions, aportant la màxima informació possible. Assumeixo la meva responsabilitat com professional sanitària i em comprometo a una formació continuada de qualitat per oferir les millors valoracions i tractaments existents per a cada cas. Estudiaré el teu cas de manera detallada, crearem una via de millora comuna i revaluarem el teu estat.

Fisioterapeuta 11.664 del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Graduada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Premi extraordinari de Fisioteràpia 2011-2015 per la Universitat Rovira i Virgili i Premio Nacional Fin de Carrera 2014-2015 pel Ministerio de Educación y Formación Profesional. Postgrau en Dolor Miofascial per la Universitat Rovira i Virgili i amb número de registre de punció seca nº690. Máster en Bioética per la Universitat Internacional de Valencia.

Especialista en dolor i trastorns cranio-cervico-mandibulars i sistema orofacial, fisioteràpia vestibular (vertígens), punció seca i maneig del pacient amb dolor crònic.

Imparteixo tallers i xerrades sobre diversos aspectes com la deglució atípica, bruxisme, dolor i mites associats, dansa del ventre o relaxació. Professora associada al Grau de Fisioteràpia de la Universitat Rovira i Virgili.

Thais Camps

Fisioterapeuta múscul-esquelètica i sistema nerviós perifèric

El meu treball és enfocat a la millora de simptomatologia en lesions agudes o cròniques, però sobretot encaro les sessions en la prevenció de futures lesions i tractaments mitjançant el moviment. Entenent el paper essencial que tenim els fisioterapeutes en la conscienciació i l’educació sanitària de les persones, imparteixo xerrades i tallers per a divulgar la importància dels hàbits posturals en el dia a dia, en l’àmbit laboral o l’activitat esportiva, guiant a cada persona segons les seves necessitats individuals.

Fisioterapeuta 8397 del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Estic formada en patologies múscul esquelètiques (maluc, espatlla, genoll, peu, esquena…), del sistema nerviós perifèric, control motor i exercici terapèutic.

Encuriosida per entendre els efectes de l’exercici terapèutic en pacients amb dolor, estic formada en el tractament de persones amb dolor neuropàtic, que avarca el tractament interdisciplinari i multidisciplinari dels pacients amb aquest tipus de patologia.

Confiant plenament en els beneficis que ofereix la marxa nòrdica com a eina terapèutica, soc instructora de marxa nòrdica per INWA.

Ens coordinem entre nosaltres i amb d’altres professionals de la salut per tal de tractar cada cas des del treball interdisciplinari.

Ens trobareu properament al carrer Soledat 5, local 6 de Vilafranca del Penedès o al telèfon 615603671.

També estem a Facebook (Sinapsis. Fisioteràpia, pensament i moviment) i Instagram (@sinapsis_vilafranca).

Per a més informació, ens podeu escriure a info@sinapsisvilafranca.com.