Desde ELNA FISIOTERÀPIA I SALUT, tenim preparats nous cursos d’iniciació a la marxa nòrdica per als propers mesos de gener i febrer.

El CURS D’INICIACIÓ A LA MARXA NÒRDICA FISIOTERAPÈUTICA va enfocat a totes aquelles persones que tenen com a objectiu aprendre les bases de la marxa nòrdica per a millorar la correcció postural o la readaptació d’una lesió múscul esquelètica a l’activitat física de baix impacte. El curs consta de 4 sessions d’una hora i mitja, en les que es combina la part teòrica d’aprenentatge motor amb la pràctica:

-DISSABTES 18-25 de gener; 1-8 de febrer de 2019 de 9h a 10,30h.

Preu: 50 euros. Inclou material.

El TALLER DE MARXA NÒRDICA EN FAMÍLIA va enfocat a famílies que tinguin ganes de passar una bona estona aprenent conceptes bàsics de la reeducació postural, de la prevenció de lesions i de la tècnica de marxa nòrdica. El taller, de dues hores de duració consistirà en aprendre a caminar de manera natural amb els bastons, mitjançant el joc col·laboratiu. Tot i que el taller està pensat per a familiars (pares, mares, avis, tiets) de nens i nenes a partir de 7 anys, hi podran assistir germans petits gratuïtament que compartiran els bastons amb els adults responsables.

-DISSABTE 1 de febrer de 2019 de 11h a 13h

Preu: 12 euros per persona. Inclou material.

En cas que estiguis interessat/da en realitzar el curs o taller però la disponibilitat no et permeti assistir, pots contactar amb nosaltres per a adaptar els horaris dels nous cursos a les teves necessitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *