Tal i com reflexionava fa unes setmanes a reinventar-se en èpoques de canvis, haver viscut en temps de pandèmia m’ha portat a prendre decisions. És el que he sentit que havia de fer per tal d’enfocar els meus esforços en créixer com a professional, buscar col·laboracions per aprendre dels grans coneixedors que m’envolten i millorar d’aquesta manera en les diferents àrees en les que treballo. A partir d’ara, deixo d’escriure en primera persona per a treballar i pensar en equip des del projecte SINAPSIS. Fisioteràpia, pensament i moviment.

El nom de sinapsis, que en grec vol dir “unió” o “enllaç”. En el sistema nerviós central, el concepte Sinapsis es refereix a l’espai de connexió entre neurones generant així la transmissió d’impulsos nerviosos amb l’objectiu d’activar diferents funcions de l’organisme.

Per aquest motiu, fisiocontrolmotor i axoneurorhb hem generat sinapsis entre els nostres logos i hem creat un espai on connectar professionals de diferents àmbits de la salut mitjançant el treball interdisciplinari, enriquir-nos mútuament i aportar un valor afegit a les persones que confiïn en la nostra filosofia de treball enfocant cada cas des de diferents punts de vista prioritzant la individualitat i la proximitat amb la persona.

El projecte està encarat tant a persones que vulguin viure un envelliment sà i actiu, com a persones amb patologies neurològiques, dolor crònic, patologies musculars, del sistema nerviós perifèric i esquelètiques. La realització de l’anamnesi (entrevista) i exploració la primera sessió ajudarà als professionals a guiar el tractament mitjançant diferents eines basades en evidència científica, per tal d’assolir els objectius marcats. La divulgació, xerrades o tallers complementarà el projecte sinapsis, amb seu al carrer soledat 5 (plaça de les palmeres) de Vilafranca del Penedès.

L’equip, que des de fa setmanes està generant connexions per a iniciar l’activitat properament, es compòn de:

-Fisioterapeuta en neurologia especialitzada en patologies neurodegeneratives i envelliment sà.

-Fisioterapeuta especialitzada en afeccions cranio-cervico-mandibulars i sistema orofacial, fisioteràpia vestibulars (vertigen) i dolor cònic.

-Fisioterapeuta múscul-esquelètica, sistema nerviós perifèric i exercici terapèutic

-Graduat en ciències de l’educació física i l’esport especialitzat en preparació física i entrenament esportiu.

Comptarem amb la col·laboració externa de servei de psicòloga de l’esport, neuropsicologia, logopèdia i teràpia ocupacional. A més, gaudirem de l’assessorament d’un traumatòleg en les sessions clíniques múscul-esquelètiques així com de terapeuta ocupacional, metges i altres professionals en les sessions clíniques de neurologia.

Logotip creat per Armand Coca

2 respuestas

  1. Hola Ton.
   Gràcies per a interessar-te pel nostre projecte.
   En breu, l’Eloi (preparador físic) t’enviarà més informació sobre el projecte Talent esportiu i el treball específic per a esportistes.
   Salutacions,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *