Aquest primer trimestre del curs 2019 – 2020 les persones que han confiat en nosaltres per tal de treballar les patologies músculesquelètiques mitjançant l’exercici terapèutic, ha anat a l’alça. I és que cada vegada més, som conscients que la solució a moltes de les patologies que patim, són causades per una base sedentària i que la solució passa per l’exercici físic. Un metge del National Institute on Anging dels EEUU, va dir en una conferència: “Si l’exercici es pogués prendre com una pastilla, seria el medicament més preescrit i beneficiós del món” I quanta raó!

I és que en el curs de CORE que realitzem a ELNA fisioteràpia i salut, prioritzem l’exercici terapèutic en grups reduïts d’entre 3 i 4 persones per tal d’individualitzar al màxim i guiar de manera més afectiva motivant a les persones a seguir realitzant activitat física de manera regular i progressiva per tal percebre els canvis en les seves molèsties inicials.

Els grups de CORE inicial tenen una durada de 8 sessions i CORE avançat de 12, treballant en cadascú en base als objectius establerts a l’inici de cada curs.

Per aquest proper trimestre, s’obriran nous grups de CORE. Si tens molèsties a espatlla, esquena, genoll, maluc, turmell, etc. i creus que et pot interessar demana’ns informació!

Una respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *