Com deia en l’anterior fisiobutlletí, el que toca ara és reinventar-se en època de canvis.

La línia a seguir és acompanyar les persones en la seva lesió o patologia de manera individualitzada, ajudant a entendre la situació per a empoderar i motivar els pacients a treballar en el seu camí cap a la recuperació.

Personalment he aprofitat aquestes setmanes de confinament a fer un treball introspectiu, redirigir els nous objectius i reconstruir el nou camí a seguir. Dedicar temps a la família, a escriure com sempre m’ha agradat fer, a estudiar i crear vincles amb grans professionals de la salut m’ha ajudat a convèncer del canvi de direcció professional. D’aquesta manera, seguir creixent com a fisioterapeuta i millorar el tracte amb les persones que confien en mi.

Estem novament en marxa!

Pel que fa a les sessions individuals, encara no ens ha arribat els equips EPI que hem demanat, per la qual cosa les visites per urgències hauran de ser de manera virtual. Tot i així, tothom qui necessiti assessorament es pot ficar en contacte al 615603671 i buscarem una solució a la problemàtica.

Sessions individuals

                -Virtuals

                -Presencials

                -Domicilis

Pel que fa a les sessions grupals, n’hi ha programades de virtuals i presencials a l’aire lliure. Per a les primeres, pots demanar informació ja que estem creant nous grups tant d’exercici terapèutic enfocat a patologies concretes, com de CORE o Hipopressives. Les sessions presencials tant de les ja especificades com de marxa nòrdica, en dependrà l’evolució de les fases de desconfinament. Avancem que ja tenim llistes obertes per a realitzar les activitats a l’aire lliure sempre aplicant les mesures de seguretat que s’estableixin en cada moment.

Sessions grupals virtuals i presencials a l’aire lliure

                -Exercici terapèutic en patologia cervical, dorsal i espatlla

                – Exercici terapèutic en patologia de lumbar, maluc, genoll i peu

                –Iniciació al CORE

CORE avançat

                -Gimnàstica abdominal hipopressiva enfocada a la reeducació

postural

                –Marxa nòrdica fisioterapèutica

Demana informació sense compromís a thais@fisiocontrolmotor.com o 615603671.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *