El fisioterapeuta, és el professional expert en el moviment: mitjançant una avaluació inicial, és capaç d’observar desordres i planejar un tractament que, juntament amb l’execució d’exercicis individualitzats, optimitzi i ajudi a millorar els patrons de moviment fent-los més funcionals.

Quan parlem de CORE, ens estem referint al treball de l’àrea que engloba la regió abdominal, el sol pèlvic i part baixa de l’esquena. Per entendre’ns, seria com la pròpia faixa abdominal natural.

Realitzem la SESSIÓ INFORMATIVA GRATUÏTA D’INTRODUCCIÓ AL COREadaptant-nos a les necessitats de cada usuari. Per aquest motiu, i per a qui vulgui entendre de primera mà com treballem la reeducació postural mitjançant el treball de control del moviment, té la oportunitat d’assistir virtualment.

-DIMECRES 6 DE MAIG DE 18h a 19h

En cas que estiguis interessat/da en realitzar el curs però la disponibilitat no et permeti assistir, pots contactar amb nosaltres per adaptar els horaris dels nous cursos a les teves necessitats.

3 respuestas

  1. Hola Ana Maria.
   Gracias por tu interés. No es una técnica como tal sinó un tipo de trabajo que, en nuestro caso, aplicamos en grupos reducidos y siempre individualizando los ejercicios.
   Antes de crear los grupos, hacemos una anamnesis y exploración a cada paciente y según la valoración, recomendamos trabajo individual previo, grupos de dos personas si la patología se asemeja o de tres/cuatro (el máximo).
   La sesion de mañana miércoles es simplemente informativa para explicar nuestro trabajo. Te invito a asistir o a preguntarme cualquier otra duda que te surja.
   Gracias,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *